Menu

Prøv ut de nye gratis-pengene på nettet!

Posted on August 24, 2017

Høst inn FREECOINS ved å se på reklame. Du kan betale med dem på nett. Eller donére dem til nettsteder du liker - som dette.


Du sitter selv med GULLET på internett - din oppmerksomhet.  Det er den de jakter etter alle som har noe å selge av budskap (lobbyister og politikere), nyhetsartikler, kommentarer og kulturstoff (mediene), online-reklame for varer og tjenester (reklamebransjen).  De vil alle ha deg til å lese, lytte til eller se på noe - eller aller helst få epostadressen din på sine kundelister.  Alt dette er gull verdt.  


Så hvorfor skal du ikke få betalt for det?  Det er grunnideen bak Freecoins. Freecoins opptjener du ved å klikke på reklame - og disse kan du i neste omgang bruke til å betale for noe du virkelig synes det er verdt å betale for.  Eller til å støtte webtjenester som du synes kan fortjene det selv om de ikke krever det fra deg gjennom betalingsmurer


tom-ottmar750x440.jpg#asset:118


Den erfarne nett-entreprenøren Tom Ottmar står bak denne nye myntenheten Freecoins.  Vi samarbeidet midt på 1990-tallet om å lage NRKs første internettstrategi og ledet nrk.no-arbeidet i de første pionerårene.  Underveis utviklet han Startsiden.no som Telenor etter noen år kjøpte fra ham for en god slump penger.  Og siden har han utviklet en rekke oppstartstjenester på nett.  Nå lanserer han Freecoins-systemet som er i sin tidlige startfase, men som kan få stor betydning om mange aktører tar det aktivt i bruk.


Hvordan kommer det penger inn i dette systemet?  Det skjer ved at annonsørene betaler for din oppmerksomhet - for at du ser på en annonse eller video, registrerer deg på et nyhetsbrev, lytter til en valgkampappell etc.  Og annonsørene fastsetter selv hvor mye de er villige til å betale deg for dette.

Prøv ut Freecoin-systemet her.